Despre Noi

         Marca ,,Klubafaceri’’ SRL este o companie de servicii de consultanţă în domeniul financiar contabil.

          Scopul nostru este să oferim clienţilor cele mai bune soluţii financiar – contabile, pornind de la analiza nevoilor şi a condiţiilor de lucru şi personalizînd serviciile oferite, în funcţie de fiecare caz în parte. Echipa noastră este formată din profesionişti bine pregătiţi, cu experienţă, energie şi entuziasm. Lucrăm în strînsă legătură cu clienţii pentru a asigura performanţă, cheia succesului într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Indiferent de domeniul de activitate şi complexitatea afacerii dumneavoastră, vă putem ajuta prin abilităţile şi experienţa noastră. Cu siguranţă veţi fi mulţumiţi de seriozitatea, promptitudinea şi flexibilitatea cu care ne întâmpinăm clienţii.

         Serviciile noastre se adresează firmelor mici şi mijlocii din Republica Moldova. Clienţii noştrii sunt societăţi comerciale din domeniile: producţie şi construcţii, import – export, consultanţă, advertising, comerţ cu amănuntul şi engross, asistenţă medicală, servicii diverse.

         Obiectivul nostru este să asigurăm acestora servicii profesionale de calitate punându-le la dispoziţie cunoştinţele şi experienţă în domeniu. Colectivul nostru se caracterizează prin: profesionalism, promptitudine, confidenţialitate, bună relaţionare cu clienţii, responsabilitate, experienţă şi implicare.

         Misiunea noastră este să oferim servicii profesionale şi de calitate adecvate afacerii dumneavoastră. Dorim să oferim angajaţilor şi partenerilor noştri un mediu călduros de dezvoltare. Dorim să contribuim la corecta informare a agenţilor economici asupra implicaţiilor fiscale ale afacerilor pe care le derulează şi la optimizarea cheltuielilor fiscale şi nonfiscale ale acestora. Să vă ajutăm să greşiţi cât mai puţin sau chiar deloc în relaţia cu organele statului, să plătiţi cât mai puţine impozite şi să maximizaţi profiturile şi rentabilitatea.

         Înţelegem că un simplu contabil nu mai este suficient în secolul XXI şi de aceea oferim servicii integrate ce cuprind , fără a fi limitative:
• Contabilitate financiară şi de gestiune;
• Consultanţă şi analiză economico-financiară;
• Resurse umane și evidența cadrelor;
• Relaţii fiscale şi taxele cu statul;
• Implementarea sistemelor de automatizare;
• Consultanţă financiar – contabile privind controale şi instanţe judiciare economice.

        Se organizează şi deplasări prin teritoriul Republicii Moldova la solicitare.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s