Seminare

         Seminarele oferite de echipa noastră sunt cele mai noi şi transparente metode de lucru. Oferim o gamă de seminare financiar contabile în orice aspect legat de administrarea firmei dvs.

         Materialul oferit este sub aspect practic, cuprinde majoritatea aşteptărilor dvs, abstract de lege, exemple practice, documente practice, informaţie actuală şi utilă. Suntem unici prin metoda de predare şi mereu aspirăm spre îmbunătăţire. Informaţia furnizată este patentată la AGEPI şi protejată prin Lege Nr. 139 din 02.07.2010 cu privire la dreptul de autor şi drepturile conexe.

         Un contabil modern este la curent cu toate noutăţile din domeniul sau. Pe fondul schimbărilor legislative aduse în fiecare an, în vremuri din ce în ce mai încercate, atunci cînd nu aveţi nici timpul şi nici energia necesară de a fi la curent cu ultimele modificări legislative, ce va pot afecta sau influenţa activitatea, contabilul trebuie să vină în întîmpinarea dvs. prin oferirea de consultanţă fiscală, prin suport legislativ, diferenţiat în funcţie de nevoile dvs.

         Programarea la seminare de mai jos se face prin telefon s-au email. Fiindcă se organizează sistematic, reprezentantul nostru o sa vă informeze  privind graficul următoarelelor întîlniri. 
         Se organizează şi deplasări prin teritoriul Republicii Moldova la solicitare privind desfăşurarea seminarilor.